سلامت نیوز : مدیرکل دامپزشکی مازندران با اعلام اینکه ماهیان کفال دریای خزر به دلیل آلودگی تلف میشوند، گفت: شهروندان از مصرف ماهی کفال خودداری کنند.
مجید مختاری امروز در گفتوگو با فارس درباره تلفات ماهی در حاشیه دریای خزر گفت: بر اساس گزارشهای دریافتی تلفات، بیشتر در ماهیان کفال است.
وی تصریح کرد: از لاشههای ماهیان دریای خزر نمونهبرداری شد و این نمونهها برای دانشگاه تهران و سازمان دامپزشکی کشور نیز ارسال شده است.
مدیرکل دامپزشکی مازندران عمدهترین دلیل تلفات کفال ماهیان دریای خزر را آلودگی آب دریای خزر و رودخانههای که به دریا میریزند اعلام کرد و گفت: ماهیان کفال شرایط بسیار حساسی دارند.
وی اضافه کرد: در بررسی اولیه دو عامل مهم برای بیماری کفال مدنظر است که پس از کشت، نتایج آن تا دو ماه دیگر اعلام شود.
مدیرکل دامپزشکی مازندران تاکید کرد: توصیه ما به شهروندان این است که از مصرف ماهی کفال به شدت پرهیز کنند.
وی درباره جمعآوری لاشههای کفال ماهی کنار دریا گفت: متولی امر جمعآوری لاشهها شیلات و محیط زیست هستند.
این مسئول با اعلام اینکه در حال حاضر کفال ماهی که در دریا صید میشود نیز قابل استفاده نیست، گفت: این نوع ماهیها در استان به فروش نمیرسد.
وی اضافه کرد: متولی جمعآوری عرضه ماهیان کفال در سطح معابر شهری شهرداریها هستند.
پیشنهاد سردبیر
-
احتمال ابتلا به آسم در این کودکان بیشتر است
خطر ابتلا به آسم در کودکانی که پدر و مادرشان مصرف مواد مخدر قلیان و سیگار دارند بیشتر است.
-
این خوراکیهای پرطرفدار خطر ابتلا به پارکینسون را افزایش میدهند
پزشکان هشدار دادهاند که مصرف بیش از حد یک گروه خاص از خوراکیهای پرطرفدار میتواند خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را تا دو و نیم برابر افزایش دهد. در شرایطی که شمار مبتلایان به این بیماری در سراسر جهان به بیش از ۱۰ میلیون نفر رسیده و پیشبینی میشود تا سال ۲۰۵۰ به ۲۰ میلیون نفر برسد، یافتههای جدید نگرانیهای جدی در خصوص رژیم غذایی مردم ایجاد کرده است.
-
دروغ هایی که هرگز نباید به پزشک خود بگویید
پزشک شما تنها در صورتی میتواند بهترین مراقبت را برایتان فراهم کند که واقعیت را بداند — حتی اگر گفتن آن سخت، شرمآور یا ناخوشایند باشد. پنهانکاری در مورد عادتها و سبک زندگیتان ممکن است بیضرر به نظر برسد، اما گاهی همین جزئیات کوچک میتوانند تفاوت میان تشخیص درست و اشتباه، یا درمان مؤثر و ناکارآمد باشند. پس اگر به سلامتی خود اهمیت میدهید، وقت آن است که با پزشکتان روراست باشید.
-
اشتباهات رایج در مصرف غذاهای سالم
امروزه بسیاری از ما به دنبال تغذیه سالمتر هستیم، اما حتی بهترین مواد غذایی هم اگر بهدرستی مصرف نشوند، ممکن است نتایج معکوس داشته باشند. در این مطلب به اشتباهاتی اشاره میشود که ممکن است در مسیر تغذیه سالم مرتکب شوید.
-
کاهش آنفلوانزا، اما کرونا کمی جان گرفت!
در حالی که موارد ابتلا به آنفلوانزا در کشور روند کاهشی داشته، آمار کرونا با افزایش جزئی همراه شده است. وزارت بهداشت هشدار داد که هوشیاری، بهویژه برای بیماران زمینهای، همچنان ضروری است.
-
شیره خرما و آبنبات درمان کولیک نیستند؛ هشدار وزارت بهداشت درباره باورهای نادرست تغذیهای برای نوزادان
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در واکنش به باورهای رایج و نادرست درباره درمان کولیک نوزادان با شیره خرما، آبنبات یا داروهای گیاهی، اعلام کرد این روشها نهتنها مؤثر نیستند بلکه میتوانند سلامت نوزاد را به خطر بیندازند.
-
انقلاب در احیای قلبی؛ دستگاه الکتروشوک ایرانی، جان بیماران را بدون حضور پزشک نجات میدهد
برای نخستینبار در کشور، فناوران ایرانی موفق به ساخت دستگاه الکتروشوک خودکار شدند که بدون نیاز به کادر درمان، امکان احیای سریع بیماران دچار ایست قلبی را فراهم کرده و در زمان طلایی نجات، نقش حیاتی ایفا میکند.
-
سرطان پستان، دشمن خاموش اما قابل کنترل!
یک متخصص بیماریهای زنان با هشدار درباره بیتوجهی به علائم اولیه سرطان پستان تأکید کرد: این بیماری با اصلاح سبک زندگی، غربالگری منظم و آگاهی کافی، قابل پیشگیری و در بسیاری موارد قابل درمان است.
نظر شما